31/10. Seminarium Ledarutveckling för egenföretagare med vår partner Ledarteamet

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

31/10. Seminarium Ledarutveckling för egenföretagare med vår partner Ledarteamet

31 oktober, 2019 @ 16:00 - 18:00

Ledarteamet har ett inspirerande och dynamiskt utbud av ledarskapsutbildningar för både individ och grupp. Saknar företaget en chef, specialist eller projektledare står de redo att hjälpa till.

Under eftermiddagen presenterar och beskriver vi en modell med nyckelfaktorer för framgångsrika människor och företag samt presentera våra ledarskapsutbildningar.

Modell:
Success Factor Modeling™? bygger på en omfattande studie av beteende och tänkande hos framgångsrika företag, främst från Silicon Valley. Resultatet från studierna har sedan byggts om till en genomgripande modell med effektfulla verktyg.

Modellen skiljer sig från andra liknande studier och entreprenörsprogram där många fokuserar på yttre framgångsfaktorer – hur man utvecklar en affärsplan, jobbar med innovationer, organisation, rekrytering, hur man söker investerare mm.

Den här modellen lägger fokus på inre framgångsfaktorer som avgörande mönster i värderingar och beteenden vilka är grunden för hur framgångsrika människor, team och företag tänker och agerar.

 

Varmt välkomna!

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)Välj evenemang (OBS: notera att det finns flera datum i listan)


Genom att posta detta formulär godkänner jag att mina uppgifter kommer att sparas samt att jag via e-post kan komma att kontaktas av Potential för vidare information och uppdateringar.

Detaljer

Datum:
31 oktober, 2019
Tid:
16:00 - 18:00

Plats

Ventilohuset
Birger Svenssons väg 34A
Varberg, Sverige
+ Google Map