Entreprenörer

Som företagsinkubator sätter vi alltid entreprenören i fokus. Här kan du läsa om några av de entreprenörer vi arbetar med just nu, eller som nyligen gjort exit.

Yoin Network

Networking and driving business opportunities have moved from CRM to Social media such as LinkedIn consequently moving ownership of critical business data from your business to the individual. YoinCRM take the position to solve this. A truly social business platform where your business can drive opportunity, network and still be sure that critical business data stays in the company no matter how the business change.

Tailpal AB

App för hundägare, där all information om hunden/hundarna samlas digitalt ex, stamtavla, försäkringar, veterinärbesök, kalender för trimning och löpperioder samt möjlighet att lägga ut info om man hittar alternativt tappar bort en hund. Idag finns mycket av denna information enbart på papper eller i olika system. Här samlas allt på ett ställe som man kan dela med alla familjemedlemmar men även andra som kanske passar hunden ibland.

STB INN

Strandbacka Medical utvecklar PERIsign – buksmärtans EKG. Med hjälp av PERIsign kan doktorn snabbt, säkert och kostnadseffektivt avgöra hur svårt sjuk en patient med akut buksmärta är, en bedömning som idag tar lång tid och leder till tusentals onödiga röntgenundersökningar, bara i Sverige.

Levi Box AB

Nytt koncept för utomhusträning där alla som önskar träna kan få tillgång till träningsredskap utan att boka in specifika pass eller tider. Det kommer att även finnas PT-ledda klasser vid behov men dem får man anmäla sig till. Betalning görs direkt på plats alternativt via abonnemang och man identifierar sig med Bank-ID.

LogopedLiv AB

Har utvecklat och tillhandahåller fysiska läromedel för skolor och klasser där man har elever som behöver stärka sitt uttal i svenska. Idag finns inget liknande läromedel som är just fokuserat på själva uttalet. Dessa läromedel finns i bokform, spelform samt utbildningsmaterial och används till elever som är invandrare, svenska ungdomar och äldre som behöver växla upp sitt uttal.

ICONSOF ()

Hållbarhetsarbetet förändras dramatiskt i år. Verktyg som Excel och Power BI räcker inte längre. Vi ger er förutsättningarna att leverera mot de nya kraven. Low code fixar det på ett sätt få andra verktyg klarar.

Exits

Här samlar vi företag som nyligen gjort exit från inkubatorn. Exempelvis med hjälp av tillskott av kapitel eller efter uppnådda försäljningsmål.

Greentime

Greentime finns till för att påskynda omställningen till det hållbara samhället. Vi erbjuder rådgivning, planeringsverktyg och certifieringar med ett särskilt fokus på evenemangsbranschen.

Eatersmap

Försöker du undvika vissa typer av livsmedel? Med appen eatersmap skapar du din personliga matprofil genom att välja just dina unika filter. Sedan skannar du bara ett livsmedel och får snabbt svar på om den är okej eller inte för just dig. Eatersmap är även en foodtech-byrå som erbjuder andra företag prenumeration på unik data kring livsmedel.

Täcla dörrstopp

Täcla jobbar med smarta, funktionella lösningar att skydda entréer. Målet är att vara det första alternativet för att skydda värdefulla dörrar i alla tänkbara miljöer – och dessutom kunna erbjuda det ihop med snygg design, ett hållbart koncept och enkel montering.

Rionoir

Rionoir har sitt ursprung i frisörbranschen. Rionoir gör snygga kläder som är behandlade med en teknik som gör dem motståndskraftiga mot fläckar och blekning vid stänk. I processen hettas textilierna upp till 300 grader för att sedan låta de svalna och torka under kontrollerade former.

Autobento

Autobento är ett helt nytt restaurangkoncept inom asiatiska tapas. Upplevelsen närmar sig en finare servering med allt från avsmakningsmeny till ett urval av finare drycker.

KlinR AB

Har utvecklat appen RATE inom musikindustrin där man kan lansera alla som vill nå ut med sin musik. Skillnaden är att man låter lyssnarna vara med och påverka det som lanseras istället för producenterna som det är just nu inom musikbranschen. Detta för att få publiken ännu närmare sina artister. Syftet är att varje ny artist på detta sätt ska kunna öka bättre och lättare i värde där publiken är med och tidigt visar vad de tycker om och inte.

Har du en idé?

hör av dig så tar vi en kaffe!

* Vi på Potential.VBG är alltid under strikt sekretess.

Share This