0704-670 672  info@potentialvgb.se

XR TRENDS: SPATIAL COMPUTING

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

XR TRENDS and spatial computing for urban planning and architecture. Fokus på stadsutveckling, energi och mobilitet .Du behöver inga förkunskaper inom XR för att delta. Relevant för såväl start-ups som etablerade privata bolag!

Kostnadsfritt

XR TRENDS: IDEATION SESSION

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

Ideation session designing XR concept layer. Du behöver inga förkunskaper inom XR för att delta.

Kostnadsfritt

XR AND THE FUTURE OF THE AUTOMOBILE INDUSTRY

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

OM FÖRELÄSNINGEN Den här föreläsningen är Del 1 av 2 med Timmy. Du kan ta del av föreläsningen fristående eller som inledning till Del 2. För dig som vill delta i Del 2 så bidrar föreläsningen till förståelsen för hur XR kan användas. Notera att du måste anmäla dig separat till Del 1 respektive Del […]

LAB FOR STARTUPS PLANNING XR APPLICATIONS

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

OM LABBET Det här labbet är Del 2 av 2 med Timmy. För dig som vill delta i Del 2 så bidrar föreläsningen i Del 1 till förståelsen för hur XR kan användas. Notera att du måste anmäla dig separat till Del 1 respektive Del 2. Labbet ges endast med fysiskt deltagande på plats. VEM […]

HTW TECH NÄSTE (DRAKNÄSTE FÖR HALLÄNDSKA BOLAG)

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

Potential.vbg (lokal inkubator som stöttar idéer i alla branscher med kompetens, kontakter och kapital) och Connect Väst (nationell aktör som matchar företag med rätt verktyg och kapital över hela Sverige) startar HTW Tech Näste i samband med årets Halland Tech Week. Detta för att möjliggöra investeringar i ”Techföretag” som har startat och är i sitt […]

LÄR DIG GRUNDERNA I SILICON VALLEY-BUZZWORDET ”MVP” OCH VARFÖR DET ÄR DET VIKTIGASTE I ALLA DIGITALA PRODUKTER

LÄR DIG GRUNDERNA I SILICON VALLEY-BUZZWORDET ”MVP” OCH VARFÖR DET ÄR DET VIKTIGASTE I ALLA DIGITALA PRODUKTERDIGITAL FÖRELÄSNING/SEMINARIUM De två delar som jag anser oftast behövs stärkas hos blivande entreprenörer. Timme 1:Ett av många buzzwords inom tech startup-scenen är MVP, minimum viable product. För vissa kanske det är bekant sen länge men för andra kanske […]

Näringslivsdagen

Arena Varberg Kattegattsvägen 26, Varberg, Halland

En dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt under temat: ”Låt din målsättning visa vägen!”. Starka talare väntar! I biljetten ingår provsmakningslunch samt fika från Coop Varberg. Talare: Kristin Kaspersen, Svante Randlert, Alexandra Stråberg och Morgan Alling. Moderator: Günther Mårder.

1200kr

Halland Tech Week 2022

Nu är det dags för Halland Tech Week! Ta chansen att nätverka, lyssna på föreläsningar och delta i aktiviteter och workshops – allt inom temat tech! Vi på Potenital.VBG kommer åter at köra vårt populära Draknäste. Halland Tech Week riktar sig till företag och organisationer, studenter och allmänhet. Deltagandet är helt kostnadsfritt.

Kostnadsfritt

Tech Nästet

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

Tech Nästet är en mötesplats och investeringsplattform under Halland Tech Week, där kapital och kompetens möter nya tillväxtföretag i Varberg. Här förflyttar vi kapital från storstäderna till det regionala näringslivet! De företag som pitchar är intressanta för såväl privat som offentlig sektor. Eventet är en fantastisk möjlighet att träffa lokala investerare samt andra spännande företag! Vill du vara med och pitcha? Skicka ett mail till linda@potentialvbg.se senast den 30 september!

Kostnadsfritt, se villkor

Hållbarhetsdagen

Save the date – torsdag 17 november är vi partner till Hållbarhetsdagen. Årets tema är Framtidens lösningar. Se fram emot spännande föreläsningar och möten!

Uppgift saknas ännu

Entreprenörsskolan

Campus Varberg Otto Torells gata 16, Varberg

Drömmer du om att bli egenföretagare? Hos oss får du verktygen! Vi går igenom allt du behöver veta för att ha bästa möjliga förutsättningar som nyföretagare. Varje tillfälle innehåller tre delar; inspiration, information och interaktion. Kurs med 8 tillfällen.

Kostnadsfritt, se villkor