Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Halland Tech Week 2022

11 oktober, 2022 - 14 oktober, 2022

Kostnadsfritt

Nu är det dags för Halland Tech Week! Ta chansen att nätverka, lyssna på föreläsningar och delta i aktiviteter och workshops – allt inom temat tech! Vi på Potenital.VBG kommer åter at köra vårt populära Draknäste. Halland Tech Week riktar sig till företag och organisationer, studenter och allmänhet. Deltagandet är helt kostnadsfritt.

Om Draknästet: Har du en produkt/tjänst som är verifierad och står inför nästa tillväxtkliv? Eller letar du efter ett nytt investeringscase? Då är detta ett event för dig!
Vi startar med lunch och mingel för att sedan gå över till vassa pitchar på scenen. Vi har med oss en eminent panel av investerare som kommer ge input på varje pitch. Ta sedan chansen att bolla idéer och hämta inspiration från både entreprenörer och investerare som är med på plats. Efter alla pitchar kommer investerarpanelen att överlägga för att kora en vinnare. Företaget som valts av flest investerare i panelen vinner ett möte med en eller flera av paneldeltagarna för konkret diskussion om möjligheten att investera kapital i det vinnande bolaget.

Detaljer

Börjar:
11 oktober, 2022
Slutar:
14 oktober, 2022
Pris:
Kostnadsfritt
https://hallandtech.se/week/

Arrangörer

Potential.VBG
HTW