Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

HTW TECH NÄSTE (DRAKNÄSTE FÖR HALLÄNDSKA BOLAG)

6 oktober, 2021 @ 12:00 - 15:00

Potential.vbg (lokal inkubator som stöttar idéer i alla branscher med kompetens, kontakter och kapital) och Connect Väst (nationell aktör som matchar företag med rätt verktyg och kapital över hela Sverige) startar HTW Tech Näste i samband med årets Halland Tech Week. Detta för att möjliggöra investeringar i ”Techföretag” som har startat och är i sitt 2:a – 3:e tillväxtsteg. Genom eventet säkerställer man tillväxten i hallandsregionen och skapar ännu bättre förutsättningar för företag i regionen. Målet är även att kunna visa på variationen av teknikutveckling som finns i hela Halland och vilka framtida företag som vi säkerligen kommer att höra betydligt mer om framöver.

HTW Tech Näste är en investeringsplattform och mötesplats där kapital och kompetens möter nya tillväxtföretag regionalt i Varberg men som kan följas av alla digitalt oavsett vart man befinner sig. Detta event förflyttar kapitalet från storstäderna till det regionala näringslivet och de företag som pitchar är både intressanta för privata och offentliga sektorn. HTW Tech Näste framhäver vikten av att kombinera kompetens som pitchande bolag söker med kapitalet för fortsatt tillväxt. Eventet är även en fantastisk möjlighet att träffa andra lokala investerare likväl som nationella samt andra spännande företag som brukar hämta inspiration på plats. Här får man även möjligheten att knyta bekantskap med det unga företagandet i Halland som pitchar från scen under juryns överläggning.

Vi startar med att lyssna till en riktigt spännande lokal aktör, Systeminstallation AB som vuxit kraftigt både i och utanför Sveriges gränser. Här får du höra om deras fantastiska tillväxtresa genom bland annat kapitalskott från investeringar som bara den är värt besöket. Välkomna till en lunch i entreprenörsanda!

Har du en produkt/tjänst som är verifierad och står inför nästa tillväxtkliv? Eller letar du efter ett nytt investeringscase? Då är detta ett event för dig!
Vi startar med lunch och mingel för att sedan gå över till vassa pitchar på scenen. Vi har med oss en eminent panel av investerare som kommer ge input på varje pitch. Ta sedan chansen att bolla idéer och hämta inspiration från både entreprenörer och investerare som är med på plats. Efter alla pitchar kommer investerarpanelen att överlägga för att kora en vinnare. Företaget som valts av flest investerare i panelen vinner ett möte med en eller flera av paneldeltagarna för konkret diskussion om möjligheten att investera kapital i det vinnande bolaget.

Följer du eventet digitalt och blir intresserad att komma i kontakt med något av de pitchande företagen gällande investeringsmöjligheter kan du alltid kontakta Potential.vbg eller Connect väst.

Anmäl dig här

Detaljer

Datum:
6 oktober, 2021
Tid:
12:00 - 15:00
https://hallandtech.se/event/htw-tech-naste-draknaste-for-hallandska-bolag/

Arrangör

Potential.VBG

Plats

Campus Varberg
Otto Torells gata 16
Varberg, 432 40 Sverige
+ Google Map