Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LÄR DIG GRUNDERNA I SILICON VALLEY-BUZZWORDET ”MVP” OCH VARFÖR DET ÄR DET VIKTIGASTE I ALLA DIGITALA PRODUKTER

8 oktober, 2021 @ 10:00 - 12:00

LÄR DIG GRUNDERNA I SILICON VALLEY-BUZZWORDET ”MVP” OCH VARFÖR DET ÄR DET VIKTIGASTE I ALLA DIGITALA PRODUKTER

DIGITAL FÖRELÄSNING/SEMINARIUM

De två delar som jag anser oftast behövs stärkas hos blivande entreprenörer.

Timme 1:
Ett av många buzzwords inom tech startup-scenen är MVP, minimum viable product. För vissa kanske det är bekant sen länge men för andra kanske helt nytt.

Jag tänkte gå igenom hur du kan arbeta med MVP och få in det i ditt arbetssätt. Det kommer skapa dig stora fördelar i hur du utvecklar din digitala produkt. Allt handlar om att skala bort allt onödigt och endast behålla kärnan i produkten. Vi kommer snudda vid scrum och lean production eftersom det är tätt kopplat till tankesättet kring att arbeta med MVP:s.

Du kommer nå resultat snabbare och målsättningen är ytterst att öka din intjäning. Låter det bra? Det är det också.

Timme 2 handlar om min resa som entreprenör och när jag kom till insikten om mina svagheter – men också styrkor. Genom att kompensera för mina svagheter genom att ta in fler personer, så kan jag fokusera mer på det jag är bra på och det jag tycker är kul.

Jag har här kokat ned allt det jag själv hade behövt veta när jag var i början av min resa, till en 2 timmar lång (kort) föreläsning (läs: intensivkurs).

Medverkande

Henrik är en av grundarna till mobilspelet Quizkampen. Han är född och uppvuxen i Halland och har nu flyttat tillbaka efter att ha spenderat 11 år i Stockholm. FEO Media AB, som utvecklade bl.a. Quizkampen, växte från fyra kompisar i ett vardagsrum till 55 anställda på ett kontor på Skanstull och över 100 miljoner användare världen över..

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2021
Tid:
10:00 - 12:00
https://hallandtech.se/event/lar-dig-grunderna-i-silicon-valley-buzzwordet-mvp/

Arrangör

Potential.VBG