Linn Sidahl ny verksamhetschef för Potential.vbg

15 maj 2023

Linn Sidahl tillträder som ny verksamhetschef i Potential.Vbg. Linn har gedigen erfarenhet från start up-företag, såväl som affärsutvecklingschef som rådgivare inom inkubatorverksamhet.

Närmast kommer Linn från Ignite Sweden, där hon varit ansvarig för matchmaking mellan storbolag/offentlig sektor och startups. Innan dess jobbade Linn på mjukvarubolaget – tillika Varbergsföretaget – Ekkono Solutions som affärsutvecklingschef.


– Jag är mycket glad få möjligheten till denna oerhört spännande tjänst, säger Linn Sidahl. Både genom mitt tidigare jobb på Ekkono samt nuvarande på Ignite har jag skaffat mig erfarenheter i hur man skalar upp ett bolag och får dem att utvecklas, men också skaffat mig ett ovärderligt kontaktnät i innovationssverige som jag tror kan bidra i min nya roll på Potential. Det känns kul att kunna ”ge tillbaka” till det lokala näringslivet, och vara en del av att utveckla inkubatorn och dess bolag till nästa nivå. Jag hoppas också kunna bidra med utökat samarbete mellan inkubatorn och det lokala näringslivet. Jag vill sätta Varberg på kartan för innovation och företagande, och tror det är möjligt genom samarbete mellan flera aktörer.

Harald Edén, ordförande i Potential.Vbg sedan 2019
– Vi är mycket glada att få välkomna Linn till oss på Potential. Linn har en både spännande och passande bakgrund när det gäller att få företag att utvecklas och expandera, erfarenheter som vi kommer få stor nytta av. Vi ser fram emot att tillsammans med Linn leda Potential.vbg in i nästa intressanta fas – att verka för och med Varbergs näringsliv.

Share This