Vi lyfter fram din idé

Även om du aldrig tänkt på att bli företagare kan vi hjälpa dig med din idé.

Är du en hardcoreentreprenör

Vi hjälper dig att växa

Kolla här!

Här är den senaste grejen om vad som händer

Starten på en resa tillsammans

Företagsinkubatorn i Varberg, Potential.VBG finns till för att skapa möjligheterna som gör att entreprenörer lyckas. Vi utvecklar såväl nystartade företag som företag som är i behov av en nystart. Ibland är det ett generationsväxlande bolag där nya krafter ska ta vid. Gemensamt för alla de bland våra cirka 10 aktiva entreprenörer eller för dem i nätverket är att de utgår från Varbergs kommun och våra nybyggda lokaler – i Ventilo 2.0.

Sparbanksstiftelsen Varberg var den aktör som en gång finansierade uppstarten av Potential.VBG och som även fortsättningsvis är huvudfinansiär till verksamheten. Potential.VBG har också en noga utvald skara av rådgivande och aktiva partners inom allt från marknad till finans och affärsutveckling. Allt för att ta din entreprenörsdröm vidare till något mer än bara en dröm!

Allt börjar med din pitch

… över en go kopp kaffe ihop.
Vi håller alltid ögonen öppna efter personligheter och affärstalanger med rätt envishet och passion. Vi vet att alla entreprenörer är olika och har olika sätt att ta sin affärsidé vidare. Är det dags för din idé? Fyll i formuläret så ses vi över en kopp kaffe och ser om vi kan hitta på något ihop.

* Vi på Potential.VBG är alltid under strikt sekretess.

Vad Potential.VBG gör
för att förverkliga din idé 

Potential.VBG anpassar sig efter din eller er affärsidés behov. Du kanske först måste jobba igenom din idé lite till? Kanske är tillgång till våra olika experter eller konsulter det bästa? Om du blir utvald som en av våra fantastiska entreprenörer att ingå i vår inkubatorprocess då ser det förenklat ut enligt nedan. Vi har oftast runt tio aktiva entreprenörer åt gången.

l

INCHECKNING

EN BRA START ÄR ALLT!
Här ser vi på mål, drivkrafter och skriver avtal. Ihop med oss tar du sedan fram en affärsmodell med säljupplägg och affärsplan. Nu kör vi!

INKUBATOR

DAGS ATT FÅ
AFFÄRERNA ATT RULLA!

Tillsammans gör vi allt för att lansera och få ut din produkt eller tjänst på marknaden. Vi bistår med allt från säljutbildning till personlig utveckling och kapital.

Utcheckning

MAXIMERA POTENTIALEN FRAMÅT!
Efter ca ett år i inkubatorn brukar det passa bra att utvärdera och identifiera den bästa vägen framåt. Ska vi fortsätta jobba ihop på något sätt? Finns det en investerare i nätverket för dig?

TIllsammans med näringslivet

Sedan 2016 har vi hjälpt entreprenörer i Varberg med deras verksamhet.

Entreprenörer över tröskeln

Koppar kaffe med spännande möten

Varbergsbolag som hittat investerare

Senaste post

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException

10 months ago

Potential.vbg
• UPPFINNAREN •Läs om omslagskillen - en av våra deltagare i företagsinkubatorn och Årets Potential, vars stopp gjort succé." Jag kunde ju ingenting om att starta och driva företag. Det hade jag aldrig gjort tidigare. Jag fick höra talas om Potential.vbg och kontaktade dem. Nu fick jag lära mig om marknadsföring, affärsplan, bokföring - ja, allt man måste kunna som egen företagare. Det var mycket värdefullt".Tack Varbergs Bostad för en superfin artikel och heja dig André 👏👏Länk hittar du i vår bio 👆 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Nyhetsbrev

Var först med att få de senaste nyheterna från Potential.vbg! Bli prenumerant här!

Podcast

Lyssna på spännande entreprenörersresor i vår intervjupodd! Klicka på mikrofonen.

Share This