Nu lanserar vi ett nytt investerarnätverk

Vi träffade Linn Sidahl som berättade om Potential VBGs nästa steg, ett investerarnätverk som strax ska se dagens

"Med vår kunskap, vårt starka nätverk och vårt kapital har vi helt sedan 2016 lyft lokala entreprenörer och företag till framgång – lokalt, regionalt och nationellt," säger Linn Sidahl och understryker Potential VBGs uppdrag att främja tillväxt och

Potential VBGs olika partner-samarbeten har byggt upp en gedigen kunskapsbank genom utbildningar och coachning för att driva framgång och tillväxt för företag. Nu är det dags att öppna upp för fler investerare att engagera sig och bidra till framgång i företag baserade i Varberg.

"Genom en smart kapitalanskaffning skapar vi större möjligheter. Detta är en unik chans att vara med och accelerera och realisera fler företags fulla potential," säger Linn Sidahl.

Potential VBG har genom alla år investerat i sina bolag. Med Potential VBG nya nätverk, ges investerare möjligheten att inte bara bidra med kapital utan även att mötas, knyta värdefulla kontakter och dela kunskap om kapitalanskaffning.

"Tillsammans kan vi skapa något stort! Vi välkomnar redan nu frågor och intresseanmälningar," avslutar Linn entusiastiskt och uppmanar alla intresserade att ta del av denna spännande satsning.

Tack Linn!

Vill du vara en del av Potential VBGs investerarnätverk och vara med och forma framtidens företag? Hör av dig redan idag och ta del av denna unika möjlighet!

Maila till investering@potentialvbg.se

Föregående
Föregående

Nya superstjärnor i vår inkubator!

Nästa
Nästa

”Det är viktigt att uppmuntra till entreprenörskap”